12 Şubat 2013 Salı

Yorum Yapamam ki...

Bir blogger kendisini böyle tanıtmış, yorumsuz yayınlıyorum...

Nişantaşı’nda Dr. Pakize Tarzi hastanesinde dünyaya merhaba dedim, daha doğrusu konuşamadığım için herhalde gözlerimle “merhaba” der gibi bakmışımdır. Yayıncılık sektöründe uzun yıllardır başkalarına göre bir çalışan olarak, bana göreyse altından bir güneş olarak parlayan biriyim. Ayrıca freelance grafik tasarımcıyım. Fransızca ve İngilizce biliyorum, ama Papuaca bilemiyorum. Müzik dinlemeyi, dans etmeyi, sinemaya gitmeyi, gezmeyi, yazı yazmayı severim. Ama en büyük hobim İstanbul’u gezmektir. Boğaz semtlerine bayılırım. Cihangir, Cağaloğlu, Nişantaşı sevdiğim diğer semtlerdir. Boğaz’da gezmek için tekne almak sonra bu tekneyle yunuslardan, köpekbalıklarından ve akıntılardan kaçarak gezmek en önemli hayallerimdendir. Hayvanları çok severim, kuş, kedi, tavşan gibi hayvanları yakından, aslan, kaplan, ayı gibi hayvanları ise dürbün aracılığıyla uzaktan severim. İnsanları da severim ama dejenere insanlardan hoşlanmam. Modayı takip ederim, ama her şeyi giymem. Giyimde kaliteye çok önem veririm. Şarap kızılı, saks mavisi, mor, çam yeşili, somon, eflatun, altın sarısı taptığım renklerdir. Kalitesiz makyaj ürünlerine para vermem. Marketlerde çok sıkılırım.

8 yorum:

  1. kardeşim derden buluyorsun sen bu orjinal şeyleri.gerçekten böylemi yazıyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayrıca da hiç yorum yapamamak o kadar zor ki, resmen içimde patlıyor:)

      Sil
  2. eveeeeğt:) aynen:)
    ben bunu en az iki sene önc ekeşfetmiş ve kendi yorumlarımla birlikte mail ortamında birkaç arkadaşımla paylaşmıştım ama burada kendi yorumumu katmayacağım, çünkü olmaz yani eşşeğin kulağına su kaçırmayalım:)

    YanıtlaSil
  3. zerrin hn bu arada hani takipçi? ben size en az 200 er takipçi bulmadan gelmeyin demedim mi ahahaha:)))

    YanıtlaSil
  4. Gerçek mi bu yaaaaaa

    YanıtlaSil
  5. takipçi nedemek cem yılmazın dişi versiyonu yakında tv de görürsem hiç şaşırmam valla.bi acun abiye göstersekya seni...kızzzz valla köşe olursun köşeeee:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. acun mu oooooyyyy ne çok tiksiniyom o adamdan, görmeye dayanamıyom yeminle pis...Allahın pisi!

      Sil