14 Şubat 2013 Perşembe

Perdelerim

Annemin diktiği perdeler efem.
3 adet birbirinin aynısı perdenin ikisini çocuğun odasına birini mutfağa taktım (deneme amaçlı)
Aslında üçü de oğlumun odasının olacak:) ilk foto Primalı Memmet Paşa'nın odasının manzarası..
 İkinci foto mutfaktaki durumlar...Tülü de aney dikti...
Şunu anlamış bulunmaktayım ki desenli perde ile desenli tül hiç olmuyor, Primalı'nın odasına düz desen seçicem tül olarak. Bu arada bu seçimi şi için hava durumu ve zemin şartları müsait olursa cumartesi günü Bakırköy PAzarı na gideceğim. Orda tül neyin çoh ucuz okuyucum, imrendirmek gibi olmasın:)
ben de bu arada annem bunları dikerken 3 tane canavara baktım...
Ütülemeden astım tabi ki, aslında ütülerim soru ndeğil ama hem enerji israfı doğaya saygısızlık etmek hiç istemem sayın okuyucum hem de fatura çok geliyor ütü yapınca, o kadar çok geliyor ki hiç ütü yapmak istemem yani :) bu arada mutfağın camları kirden değil buğudan öyle... çay kaynadığı için buhar yaptı ondan arkası görünmüyor, ne alakası var ben her hafta silerim ki camları!

7 yorum:

  1. :))) Perdeler çok hoş olmuş. Selcen sen söylemesen buğuyu bile farketmeyeceğim neden açıklama gereği duyuyorsun ki biz senin perdelerine bakıyoruz sadece o kadar fesat mıyız bizzz:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bilmem artık..ben lafımı ortaya korum beğenen alır beğenmeyen gaççar:)

      Sil
  2. güle güle kullan perdeleri.inşallah gidersin pazara. yaa nolur bol bol foto çekte gidemesekte oraları görmüş olalım,omamı?valla sırf kadıköy salı pazarını görmek için istanbula gitmişliğim var, anla artık ne pazar delisi olduğumu:))fiyatlarıda altına iliştirki ne kadar kazık yediğimizi bilelim dimi ama...gel c.tesi gellll:))

    YanıtlaSil
  3. renkleri çok güzelmiş perdenin kumaşının beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. ehehhe ben buğuyu düz tül zannettim başta :)

    YanıtlaSil
  5. zerrin hn cım, bugün yağmurlu inşallah yarın böyle olmaz da gidebilirim. otun çöpün resmini çekeceğim söz. hele havalar bi ısınsın üçbeş tur eminönüne gidip nerede ne var fotoğraflarını yazılarını yayınlayacağım. hatta gittiğim mağazalardan kart da alıcam, oradaki mağazaların çoğu kargo yapıyor. iletişim bilgilerini de isteyene yollayacağım kim ne istiyorsa getirtsin. hobi mağazalarında en az 3 4 katı fiyata satılıyor malzemeler.

    Burcucum saol premier in kumaşıydı o, önce koltuk döşemesi için aldım vazgeçtim kullanmadım evde duruyordu, perde olsun bu dedim.

    Bahar:) orda sineklik var tül gibi duruyo evet.:)

    YanıtlaSil
  6. valla sen bu söylediklerini yaparsan blog takipçi rekoru kırarsın şekerim:)benden söylemesi...hasretle fotoları bekliyorum..allahım nolur yarın yağmur yagmasın noluuuurrr...amin:)alış veriş krizim mi tuttu nedir?

    YanıtlaSil