8 Şubat 2013 Cuma

Gelin ve Damadın Kimyasal Analizi


DAMAT Nedir?

Aynı cins atomlardan meydana gelen saf maddelere DAMAT denir.

Damatların özellikleri :
1. Saf ve homojen maddelerdir.Evliliğe yakın rengi 'yeşile' döner ve fotosentez yapmaya başlarlar.
2. Kimyasal ve fiziksel yollarla gelin kız tarafından daha fazla yolunamazlar, zaten had safhada yolunmuşlardır.

3. Belirli erime ve kaynama noktaları vardır.Ancak, gelin kızın naz dönemlerinde erime ve kaynama noktaları belirgin bir biçimde düşer. Gelinin ailesinin isteklerine çökelme tepkimesi ile cevap verirler.

4. Fiziksel halleri zaman zaman değişir. Düğünden önce bir soygaz kadar uçucu olan damat adayı, düğün ertesinde annesinin de etkisiyle katı hale geçebilir. Kendi aralarında bileşik oluşturmazlar. Ancak zaman zaman izotop olanlarına rastlanır.

5. Düğün gününe kadar, gelin ve ailesi damadı çökertirler.Bu durumda damat çökelti oluşturur. Yine de mutlu olan damat adayı, düğün günü asal soygaz şeklinde uçuşur, evliliğinin ilk aylarında gerçeklerle yüzleşir ve önce süblimleşerek sıvı hale geçer. Sonrasında bilinmeyen bir sebeple donar ve hayatının geri kalan kısmını katı halde (odun kıvamında) geçirir.
6. Eşinin aşırı isteklerine doyan erkek canlısında primer alkollere yatkınlık gözlenebilir.

7. Düğünden önce her lafı duyan, laf yemekten yalama olan damat adayı, tam bir Alçak Geçiren Filtre gibi davranır. Düğünün ertesinde önce ‘Seçici Geçirgen’ bir yapı sergileyen damat 1 yılını doldurmadan Yüksek Geçiren Filtre kıvamına gelir.



GELİNLİK KIZLAR:
Düşeyde düzlemde sürekli salınım hareketi gerçekleşiren, basit yaşam formu sürdüren canlılara GELİNLİK KIZ denir.
Doğada üç evre geçirirler:
1. Kaz evresi
2. Naz evresi
3. Enkaz evresi
1. Kolaylıkla eriyebilir ve uçucu hale geçebilirler.
2. Doğada saf haline hemen hemen hiç rastlanmaz.
3. Altın, gümüş gibi değerli metallerle bileşik yaptıkça, erime ve kaynama noktaları düşer.
4. Sürpriz hediye karşısında, Radyoaktif IŞIMA yaparlar.
5. Kendi aralarında bileşik oluşturmazlar.
6. Kendi gruplarından bir metalle kıyaslandıklarında aşırı tepkime verirler, tepkime sonucu turnusol kağıdını da kendilerini de mor renge dönüştürürler.
7. Bazı türleri bomba yapımında kullanılır, Nükleer faciaya sebep olabilirler.
8. Düğüne kadar direnç değerleri çok yüksekken, düğünden sonra süperiletkenlik özelliği sergilerler.
9. Düğüne kadar damadın ailesinin yanında atom karınca gibi mutfak salon arasında yatayda basit harmonik hareket; düşeyde salınım hareketi yaparken, evlendikten sonra eylemsizlik özelliği ön plana çıkar ve hareketlerindeki yavaşlama gözle görünür biçimde artar.
10. Kendi ailesine karşı kovalent bağlarla sıkı sıkıya bağlı olan gelin maddesinin damadın ailesine karşı çözünürlüğü son derece düşüktür. Bayram seyran gibi özel durumlarda, kısa süreli karışım oluştursa da alaşım yapma eğilimine girmezler.
11. Her türlü elektronik eşyayı dantel tabakasıyla kaplarlar. Benzer modelleriyle performans kıyaslaması yapıldığında, kıskançlık hormonu salgılarlar ve renkleri sarışın olanlarda eflatuna, esmer olanlarda mora döner. Doğada saf halde bulunanları iltifat karşısında rengi parlak pembeye döner.
12. Kaz evresini yaşayan angut gelin adayı, damadı %100 verimle yolma yetisini henüz tam kazanamadığı için, her türlü indirgeme tepkimesinde annesi başkatalizör olarak tepkimeye eşlik eder.
13. Doğumgünü, yıldönümü gibi özel günlerde yüksek miktarda altın ve gümüşü absorblayabilir, bu metalleri bulamadığında gözyaşı salgılayarak ve geçici bir zaman dilimi için donarak, ve direnç değerlerini yükselterek tepki verirler. Düğün gününde ise altın elementi ile bileşik oluşturma eğilimleri tavan yapar. Gelin maddesi bu elementleri olur da bulamazsa, damadın ailesine küsme , hatta elektroliz yoluyla ayrılma eğilimine girerler.
14. Düğün günü, kendi etraflarında beyaz bir koza örerler. Kozada kelebek gibi görünen gelin canlısının, kozadan çıktıktan sonra özünde TIRTIL olduğu anlaşılsa da geç kalınır. Satılan mal geri alınmaz. Durum karşısında Tüketici Hakları Derneği de çaresiz kalır.
15. Kozmetik ürünlere karşı hemen reaksiyona giren Gelin canlısı, bakkala bile yüzeyinde renkli bir film tabakasıyla gider.


GELİNİN ANNESİ:

Gelinin annesinin altın ve para için saturasyona ulaşma noktası çok yüksektir, hatta bugüne kadar böyle bir doygunluk noktası gösteren bir kayınvalideye rastlanmamıştır. Bu istek sürekli lineer bir artış gösterir. Ender durumlarda altına düşkünlük damatın annesinde de ayyuka çıkar. (açtırtma kutuyu, söyletme kötüyü:)


Gelin Hanım:
Hayatını sinusoidal dalga şeklinde geçiren gelin kız, evlenene kadar sürekli radyoaktif çekirdek çitleyip, geometrik-aritmetik ayrım yapmadan tüm dizileri seyreder. Evlendikten sonra ev işlerini gören kız, titrasyon geçirir, aniden donar. Eylemsizleşir. Hiç bilinmeyenli bir denkleme dönüşür ve çözüm kümesi ‘boş küme’ olur. NŞA’ da 1 doz koca baskısına tepki olarak mavi turnusol kağıdını turuncuya boyarlar. Evişlerine karşı reaksiyon vermezler. Tepkimeye zorlanılırlarsa, söylene söylene reaksiyona geçerler.
Gelin kız evlenene kadar annesinin orbitallerinde gezinirken, evlendikten sonra da annesiyle analog haberleşmeye devam eder. Damat adayının ailesi tarafından üretilen orijinal sinyaller, kızın ailesinin alıcılarında asla orijinal haliyle tekrar elde edilemez.İletim ortamının BER’i (bit error rate- bit hata oranı) had safhada yüksektir.Düğüne kadar analog haberleşme işleminde taşıyıcı dalga olarak angut damat adayı kullanılır



Yemek takımı, çatal bıçak takımı gibi ev zımbırtıları taze gelinin default gerekliliklerindendir … Bu açıdan yeni gelinlerde takım ruhu had safhada gelişmiştir…Her şeyin takım olanını isterler, ve eğer o takımın küçücük bir parçasının başına en ufak bir şey gelse, taze gelinim denilmez saçlar başlar yolunur. Takım ruhunu yemek masasına en iyi şekilde yansıtmada her yıl ödül alırlar... O çatallar bıçaklar masaya 5 3 1 sistemiyle dizilir, 5 parmağı olmasına rağmen çatalını tutamayıp yere düşürenler 3 ün 1 ini alırlar.Çünkü kaşık çatal takımı denen nesneler sınırlı sayıda üretilmiştir.Mesela 6 kişilik gibi…Masada 6. kişiyseniz çatalınıza bıçağınıza sahip çıkınız…Taze gelin, farklı bir çatal kullanmanıza katiyen müsaade etmeyecektir… Taze gelin sosyal bir varlıktır, yıllarca beklemiştir ve tüm takımlarını misafirlerine sergilemek,evlenememiş dolayısıyla da takımı olamamış kız kurularını çatlatmak için yanıp tutuşmaktadır. Bu nedenle takım çalışmasının da aslında böyle bir ihtiyaçtan doğduğu söylenebilir. Takımın parçalarının hep bir arada bulundurulmasına özen gösterilirken, takım ruhuna duyulan saygı ayyuka çıkar.


Gelin canlısı, evlendikten bir süre sonra ürün verme eğilimine girer. Ürün verdikten sonra birçoğu distorsiyona uğrar ve atom ağırlıkları sürekli artış gösterir. Bileşik kütle endekslerini düşürebilmek için, pasta ve börek yemekten vazgeçemeyip çayı yapay tatlandırıcı ile içme davranışına meylederler. Bu şekilde de gençlik yıllarındaki atom ağırlıklarına tur bindirirler. 45 kilodan 220 kiloya kadar değişen türleri vardır. Paket paket diyet bisküvi yiyerek atom ağırlıklarını azaltabilecekleri gibi bir batıl inanca da sahiptirler.

NOT: Kanadı kırık ilham perim, eşi bulunmaz insan, High IQ, heykeli dikilesice canlı Mevra’ya  verdiği ilhamdan dolayı teşekkürler…: ) Eee ..Böyle prensese böyle ilham perisi: )

6 yorum:

  1. Kaz evresi naz evresi enkaz evresi peki hiç evlenmeyen kızlar hangi evrede :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şenkaz evresi oluyor o :) benim en şen olduğum dönemdi:)

      Sil
  2. "9. Düğüne kadar damadın ailesinin yanında atom karınca gibi mutfak salon arasında yatayda basit harmonik hareket; düşeyde salınım hareketi yaparken, evlendikten sonra eylemsizlik özelliği ön plana çıkar ve hareketlerindeki yavaşlama gözle görünür biçimde artar. " En bombası :))

    YanıtlaSil
  3. Doğada saf haline hemen hemen hiç rastlanmaz. benim favorim bu:)

    YanıtlaSil