6 Şubat 2013 Çarşamba

Çünkü Eşşeğin Zkinden Dolayı...

Şimdi ben gezindiğim blogların bir dedikodusunu yapayım da hazır ağzımdayken kaçmasın bi yere...
Başta şunu söyleyeyim, çok fazla blog gezen biri değilim, hiç olmadım!

düzenli ziyaret ettiğim bloglardan biri Leyya hn. Çantalarındaki gelişmeleri ağzım açık takip ederim, bir diğeri de Bi Yaşıma Daha Girdim'dir ki ne yapsa beğeniyorum:)

Burada sevdiğim değil sevmediğim bloggerlardan bahsedeceğim... Neden sevmiyorum, çünkü ellerinde ne varsa insanların gözüne sokmaya bayılıyorlar...Düpedüz yalancılar...

Bir kere hepsi de kocasıyla aşkım balım! Ülen hiç biri görücü  usulü evlenmemiş, hiçbirinin kocası ayı değil... Hep çiçekle eve geliyorlar, hep aşıklar, hep çok yardımseverler anlattıklarına göre!

Bir tane blogger var sürekli kocasıyla kopuyor... Ona kopuyor buna kopuyor...Kopmalara doyamıyor! Evinde çatal bıçak, tuvalet kağıdı, bok,püsürük resmini çekip paylaşmadığı çamaşır mandalı bile kalmadı sanırım, para da yok gezip tozup şunu yedim, burada sçtım diye yazacak...Zavallı ne paylaşacak bundan sonra merak ediyorum.Ben kendisini iki satır okumaya dayanamıyorum ama bayağı da bir takipçisi var, onu takip edip yazdığı o çok değerli postları okumak için neyin kafasını yaşıyor olmak lazım onu da ayrıca merak ediyorum.

Bir başka gıcık olduğum blogger var, ama o biraz daha usturuplu. Elinde avucunda ne varsa onu gözümüze daha yol yordamla sokuyor. Lafı punduna getirmek için resmen senaryo yazıyor. Bir de sürekli mesleğinden bahsediyor, iyi ki bi nokta nokta olmuş, sanki çok önemli bi mok...
Kahvaltı sofrasındaki fındık, fıstık cevizlerin fotoğrafını neden paylaşıyorsun yahu sen manyak mısın? SEN mi yaptın, hikayesi ne, tarif mi vereceksin?
Ah ah neler yazasım var konuyla ilgili ama kimseyi üstüme şirnetmek istemiyorum. Dilini dutmak amma zormuş:)

Bir başka blogger da kombinci bi arkadaş. Giyinip süslenip fotoğrafını yayınlıyor. Kalubeladan beri hayatta hiçbir işe yaramamış, yemiş içmiş, giyinmiş. Hayatında ne birşey öğrenmiş doğru düzgün (ki bu yazıp çizdiklerinden kabak gibi anlaşılıyor) ne de birşey üretmiş...Anası babası muhtemelen zengin (ki nereden cukkaladıkları muamma, helal yoldan kazanan adam bir çantaya o parayı vermeye kıyamaz, çok kazansa da kıyamaz.) Çoktandır girip ne yazdığına bakmamıştım, baktığım dönemlerde de küfür edip deşarj olmak için bakıyordum. Girip bir bakayım malum kendisi hakkında yazacağım dedim ve girdim... Şu an gene midem bulandı, burda olsa hermes eşarbına kusmak, evine girebilsem gardrobuna sçmak isterdim:)))) Oh be rahatladım :))))

Bir de daha denediği ilk ürünü hemen satmaya çalışan uyanıklar var, hemmen anında bi satış blogu açılıyor, emeksensin'e konuyor ve hiç etmeyecek fiyatlarla millete sokulmaya çalışılıyor. Bunlar genelde izleyici sayılarını arttırmak için evime yerbezi yapmayacağım moktan püsürükten şeyleri hediye etmeye çalışanlarla aynı kişiler....

Ay başka kaktırmak istediğim adam var mıydı... Varsa da yarın kaktırırım. Bugünlük yeter, aklıma gelirse eklerim.

Yazımı biz fakirlerin çok sevdiği bir karikatürle bitirmek istiyorum:


öptüm:)












11 yorum:

  1. hahahaha :D Karikatür nokta olmuş Vesselam :) (Bir dost :P)

    YanıtlaSil
  2. bu "dök içini rahatla blogu"nu görmemiştim :) 13. izleyici olarak geldim facebooktaki yazıyı görünce :D
    ( teşekkür ediyorum, şımartıyorsunuz beni efenim :) )
    yazıyı okurken bir sürü blog ismi dolandı kafamda :))) alemsin :D

    YanıtlaSil
  3. Gebere gebere ağlıyordum yazını gördüm ,misal ben er kişimden bu saatler itibariyle nefret etmiş moddayim apaçık ta yazarım . Okudum keyiflendim ,hay ağzına sağlık :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Albayın biri ölmüş, cenazesi kılınıyor...erkişi niyetine demiş imam. karısı atlamış 'er değildi benim kocam albaydı! ' :))

      Sil
  4. vallahi dün öğlenden beri kikir kikir gülüyorum alemsin ya ne kadar toparlayamadığım cümle varsa hepsini derleyip toplayıp yazmışsın eline sağlık :) serinin devamını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  5. sabah sabah ne güldürdün beni :) ne zamandır yoksun diye pek bakmıyordum :)Neyse ki nasibimi almamışım ben de senden :) ucuz atlattık desene..

    YanıtlaSil