5 Ocak 2013 Cumartesi

Yaka'lanacaktık Kısmet Değilmiş....

İlk önce unutmadan bir konuda sitemimi belirteyim...
Bu güzelim siteyi neden kendimden başka kimse takip etmiyor?
Yazık günah bu kadar emek harcıyorum.
Aklımda ne de güzel fikirler ve konular var.
Mesela son dönemlerde yükselişe geçen 'yaka' konusu.
Yakaları çok severim, özellikle bebe yaka ve inci süslemeliyse..
Bugün bir AVM talan ettim, bir saat içerisinde 3 mağaza boğdum.
İlk olarak MANGO'ya girdim.
%70'e varan (dikkat varmayan ürünler çoğunlukta.. Genelde %50 indirim var, onda da zaten önceden %150 kalkık olduğu için %50 indirim benim için birşey ifade etmiyor efenim. Çünkü çokça pazar gezmişliğim olduğu uçun o malların o fiyatları etmediğini çok iyi biliyorum.)
Neyse fiyatlar konusunu geçelim. Kafamdaki hiçbişey mango'da yok. Ne bebe yaka işlemeli bluzlar, ne minik kürk esintili hırkalar ve yelekler...
Buna doğumdan sonra henüz veremediğim minik ayva göbüşüm de eklenince alabileceğim kıyafetler çok sınırlı kalıyor. Genelde çuval diye tabir ettiğimiz tunikler vs. var, onları da ben kendime yedirip alamıyorum.(Görenler diyecek ki 'bah bah hele göbeeeni saklamak için nasıl da üstüne çadır kurdurtmuş...biliyorum derler... Bana herşey yakışır'daki angutlardan tek farkımız düşüncelerimizi yüksek sesle söylemiyoruz, öyle değil mi...)
İlk mağaza itibariyle yerlere düşen moralimizi, fiyatları çok ucuzmuş gibi düşündüğüm LCW'de düzeltmeye çalıştık... Oğluş sıpasına bir eşofman altı, bir de süveter (hemen TDK'ya bakıyorum süeter mi süveter mi... Süvetermiş efendim, bunu da belleğimize kazıyalım ) aldım. Bir sıpa kişisine bir eşofman altı bukaa mı yakışır... Bana gene bişey yok...
Üçüncü mağazamız e-Bebek. Araba koltuğu arıyoruz... Modeli seçtik, RÖMER'in en bahalısı... Sözkonusu oğluş olunca, babasını zaptedemiyorum. Çarpışma testlerinde şampiyon marka buymuş, test sonuçlarını görünce cin çarpışmış gibi oldu adam... Anamız da bizi Römer'de büyüttüğünden ötürü, kararımızı bu Alaman markasından yana kullanacağız.
Vaktim olsaydı, bir de keyfim yerinde olsaydı birkaç kıyafetin fotoğrafını da çekip koyacaktım yorumlarımla birlikte ama çok yorgunum ve de hastayım. Sadece AT figürlü bir yüzüğü deneyip fotoğrafını çektim, o da henüz makinada...
Şimdi ben 'YAKA' konusunu işleyecektim ama yaza yaza yoruldum, bir başka posta erteleyelim, hem ben bu arada biraz daha araştırma yapayım.
Öpüyorum okuyucu!
Kendine çok dikkat ediyorsun, mali konuları da kafana takmıyosun, hayat kısa değmez.
Eşim içerden çağırıyor...Leyla ile Mecnun özel bölüm varmış.
Edit: Özel bölüm dediği de İsmail Abi'nin dedelerinin derlemeleriymiş. Yine de zevkle izledik, yine olsa yine izleriz. Bir gün kafamı toplayıp LEyla ile MEcnun'u neden çok seviyoruz? konulu bir post yazıp akabinde bir de panel vermek isterim.
Uçuyorum okuyucu...
SElametle...

2 yorum:

  1. Merhaba

    gülümseyerek okudum siteminizi :) Sizi tanımıyorum. Şans eseri blogları gezerken googleda denk geldi. Yazmak istedim :) Hayırlısı olsun bloğunuz uzun soluklu olmasını diliyorum:) ve bekliyorum.

    doguincisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ha şöyle,bana bunlarla gel,bu arada bloğum yok ama,bizim eve de bekleriz:)

    YanıtlaSil