19 Ocak 2013 Cumartesi

OOuuuw 7. izleyicim hoşgelmiş..

Toplamda 8 kişi olduk hadi hayırlısı, ben ayıptır söylemesi kendi kendimi de izledim, izleyici sayım çok görünsün diye:)))) Acaba birkaç fake hesap açıp kendimi mi izlesem? Ama gmail çok zalım, tilifon numarası falan istiyor.. Artık kendi kendimize meşur olmayı bekleyeceğiz sayın okuyucularım, canlarım.
Sizi seviyorum...
Bu arada hizmet raporumu vereyim, sabahtan beri 3 tepsi börek, 3 tepsi kurabiye, 1 yaşpasta, 1 kedidili pasta, 1 leğen sarmısaklı köfte yaptım, hepsi oğluşumun şerefine... Yarın 1 yaşında benim minik sıpam:=) büyyüp eşek olcak annesi gibi ,Allah izin verirse:)
Eşim çocuğa baktı ben yemekleri pişirdim sayın okuyucum, ama sabah güneş varsa da kepi kestirerekten 2 tur markete gittim geldim. Öğlen dolu yağdı, çatı aktı, üstünüze afiyet... Kocam sorumluluğunun bilincinde bir aile babası oloarak hemen yöneticiyi haberdar etti, 3 kişi gelip eve keşif yaptılar. Sonra oğluşuma bebiş odası almıştık o geldi, onu kurdular. Ben pandispanyalara gömülmüş ayağım sancıyorken, benim adam gelip gelip yatağı nere kursunlar, şu şurda iyi mi falan diye beynimi ütüledi.
Canımsın, gülümsün kaybol git, canım yanıyor, neticem çıktı, nere korsanız koyun dedim, üçüncü tekrarımda anladı ve bir daha gelip sormadı..
Her zamanki gibi saçımı boyama işini son saniyeye bıraktım, tırnaklarımın içleri 3 kilo patlıcan oymuşum gibi mosmor... Bu yorgunluğun üzerine bir de o renkler geçsin diye evi sildim mi...Resmen hamladım yani.
Peki ben neden gidip uyumuyorum?
Çünkü psikopat bir kişiliğe sahibim.
O hepsi...
Bugün çok zahmet ettim...Yarın pastamı böreğimi löpürdetirken 'ne zahmet ettin' diyene blogumun adresini vereceğim, okuyup görsünler ne zahmet etmişim...
Ne zahmeti canım, bunlar böyle heeep gökten zembille indi, o esnada da ben çekirdek çitleyip 'İşler Güçler' i izliyordum....

6 yorum:

  1. aslında okurken eğleniyorum :) seviyorum yazılarınızı okumayı. Güümsetiyor beni sürekli. Ellerinize sağlık ama bu gerçekten accık zahmet olmuş sanki :) oğluşunuzla beraber uzuuuuuuuuuuuuuun bir ömür inşallah :)
    ha bi de afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Kızım ben kaçıncı takipcinim çok merak ettim... :) ilk günden beri takip edenlere hediye var mı? misal Memoşu bi kere hava atıp tutbilecek miyiz :D
    İmza : Bakü'deki bahtsız mühendis... :)

    YanıtlaSil
  3. bahtsızıııııım :)))
    izle önce...

    YanıtlaSil
  4. illa üye mi olmam gerek. ben seni uzaktan seviyom belki... :P yok ben Memoşu ööle seviyordum... sen daha bana süt reçeli yapmadın hem.... :)))

    YanıtlaSil
  5. dizisi internetten izlenilen, reytingleri az çıkan dizi yapımcılarını çok iyi anlıyorum. beleş i len bu sebil mi boşuna mı yazıyoz.

    YanıtlaSil
  6. nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa.....
    boşuna olurmu canım büyük ilhamlarla devam et ikinci sezon patlayan tekrarı bile reyting kıran dizilerde var:)cilck:)
    aynı umutlar içerisindeyim:))

    YanıtlaSil