7 Ocak 2013 Pazartesi

Dekorasyon Bilgisi Ediniyorum..

Salonum çiçekli böcekli... TV ünitesinin olduğu duvarı minik çiçekliduvar kağıdı istiyorum.
Perdeyi de çiçekli yapsam çok mu abarttırmış oluru?
Antreye bunun gibi bir duvar kağıdı ve dresuar düşünüyorum.


Yemek masasının arkasındaki duvarı böyle süslemek istiyorum ama bu kadar güzel tabakları nereden bulacağımdır?
Edit: Buldum buldum sayın okuyucu, beylikdüzü pazarına bir adam gelmiş, o kadar güzel tabaklar var ki tanesi 2 TL, ama birer tane hep, biraz da defolu... Olacak okadar al defosunu ojeyle boya, as duvara...

Farklı bir fikir olarak kasnak içinde kumaş ve işleme nasıl olur?
bunlar da pinterest ten bulduklarım:




Kızlar fikir verin..

3 yorum:

  1. Selamlar. Saat gece yarısını çoktan geçti. Bir şekilde bloğuna geldim, öyle dişe dokunur resim falan yok. Açık konuşalım görsel sanatlardan sınıfta kalır bu blog. Ama içerik tam benlik. Ayıptır söylemesi, ben el becerisi gerektiren her türlü işe pek bir meraklıyımdır, o yüzden görsel tatmin yoksa çoğunlukla yazıları da okumam. Yani önce dış güzelliğe bakarım:)) Tabiki kategori farkını atlamıyorum. Seninki gibi takip ettiğim bloglar da var, o kadar da şekilci değilim. Hasıl-ı kelam, buraya daha çoook gelir giderim ben. Şu üstteki dresuarı gördüm de kayıtsız kalamadım. Evime bir dresuar almak istedim (Afyon'da öyle her şey hemencecik bulunmaz, bulunanların da astarı yüzünden pahalı olur), bir fiyat araştırmasına girdim: 450-700 arası diyorlar. Elbette her malın alıcısı vardır, bana pahalı gelen, senin için para değildir, aslında paranın kendisi de bir yerde göreceli bir değerdir. Ama hani bir işçiliği olur, markadır, sağlamlığından eminsindir.. Yok. Bunun açıklaması, adamlar hiç dayak yememişler. O kadar kötü, sıradan, portakal sandığı kadarbasit ve dayanıksız bir görüntüsü var. Ama alternatif yok Afyon'da. Almadım elbette, alır mıyım? Neyse, oğlanın yünlülerini makinaya attım, daha 1 saatim var. Dur biraz daha gezeyim bloğunu. Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  2. :) nurten hn, uzun uzun yorumlar yapıp yorulmuşsunuz çok teşekkür ederim. Bu blogda yazarken acaba okunur mu, kim okur, hiçkimse mi okumaz, fotoğraf mı eksik, görsel mi yok vs. hiçbişeyi önemsemiyorum, çünkü yalnızca kendim için yazıyorum. Kendimi güldürmek için yazıyorum, benimle birlikte iki üç kişi belki daha gülerse bu beni mutlu eder. Beni mutlu eder deyince de 'beni güçlü eder' geldi aklıma cem yılmaz ın sahte hoca videosundan:)))
    neysem, dresuar demişsiniz ben küçük bi araştrdım masko'da. salonum vintage olduğu için modern mobilya bana uymuyor, vintagelar da çok pahalı, çünkü onlar hep masif olmak zorunda, kavisler kıvrımları makinayla yapamıyorlarmış. TV ünitesi ve dresuar için konuşuyorum bu arada..ama ben yine bi yerde 450 TL ye masif güzel bir dresuar buldum, sanırım gidip onu alacağım. Ayna da baktım üstüne oymalı kakmalı bi ayna, o da 100 tl dediler. benzerini bir mobilya mağazasında 350 450 tl ye sordum, ayna bayağı ucuz yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bilgi için. Ben burada bir kaç yerde baktım demiştim ya, hem kaliteleri çok kötüydü, hem de seçenek yoktu. Arada bir Ankara'ya gidiyoruz. Ben de Sitelere bi bakıcam. Ama kim bilir ne zaman. 3 haftadır evdeyim. Kanal D de Evim Şahane diye bir program var. Evin hanımı ayna aldı, 1000 TL. Herhalde teknik konular da işin içine giriyor. Kesim yöntemi, malzeme, sır tekniği falan? Bilemiyorum ki. Gerçi ayna da büyüktü, konsol üstüne mi koydular ne, unuttum:))

      Sil