10 Kasım 2013 Pazar

Uzun süredir yoktum :)))

'''Uzun süredir yoktum, buralar bensiz kaldı, ama sanmayın ki boş duruyorum''' şeklinde başlayan blog yazısı gördüğüm zaman hemen kapatıyorum, gerisini okumuyorum. bildirmek isterim, o sebepledir ki aylardır hiç blog okumam, tiksindirdiniz lan beni kendinizden....

Durup durup bugün neden post yazdın diye sorana cevabımdır: Yazana değil , yazdırana bak...Adam orda sokmuş gözümün içine tantitoni'den cam çaydanlığını, çekmiş binbir açıdan 120 tane fotoğrafını, yayınlamış da yayınlamış...Eaabbaaaauw! O neeemiş! dedim. Dünden beri bir blogun çıta gibi olduğunu iddia eden sahibesini inceliyorum ve kadın milletinden bir kez daha tiksindim. (herkes alınmasın blogger olanlardan tiksiniyorum, blogger olanlar da üstüne alınmasın 'herşeyi ben bilirim, ben mükemmelim' diyenlerden tiskiniyorum) Zaten aslında üzerine alınması gerekenler alınmıyor, adamlara en ufak bir eleştiri getirdiğinde 'aaaıııy bu beni kısganıyor ellağam' diyip geçip gidiyorlar. Çıta gibi sahibeye gelince ilk kez görmüyorum ama 6 ayda bir denk geliyor bakıyorum, bir değişiklik yok, hala pembe güllü bim peçetesinden ağrı 'durmak yok yola devam' diyor... hadi o şuursuz bunları yayınlayıp duruyor, peki okuyanlara ne demeli?

Hay senin evini de eşşekler kovalasın, çok sevgili eşini de eşşekler kovalasın. Ben bunları neden yazıyorum çünkü 50 civarı takipçim var ve kıskanıyom, ölüyom yemin ediyom.

Dipnot: Ülen Leyla ile Mecnun'u özlüyorum. Daha iyisini bile yapsalar ilk göz ağrımıdı....

2 yorum:

  1. nihayet yaaaa... birde başa şunu eklemeliydin. "eminim merak ediyorsunuzdur bu kız nerelerde diye :)"

    YanıtlaSil