3 Nisan 2013 Çarşamba

Bugünlerde...

Bugünlerde aklıma komik birşey mi gelmiyor nedir?
Ya da çok mu canım sıkılıyor , bilemedim...
Havaların düzelmesini bekliyorum, o düzelirse biz de düzelecek gibiyiz...
İnşallah...
Bütün kış evdeydik.
Artık bahçeye inip oyun oynuyoruz her gün.
Yine bir an önce birşeylere gülmeye başlasam iyi olacak.
Gülmek lazım.

8 yorum:

  1. bahar sendromudur canim.. geceeeer gider :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.. Yolum nasıl olduda buralara düştü bilmiyorum :) Netde öylecene bi bakarken etrafa, birde baktım, senin sondan en başa tüm postları okumuşum. Bi ara hadi bitmiyomu yaa dediğim oldu.. Vah zavallı kocacımda karşı pc den benim çalıştıgımı sanıyor oysa ben tarzmanyacanavarında yüzüyorum üstelik bu iş yogunlugunda.. :):) Bu kadar okuduguma göre takibe almazsam ayıp etmiş olurum dedim sonrakileride merak ettim tabi, ama ne yazıkki benim takibe eklediğim limit dolmuş aralarından pekde bakmadıgım makyaj bloglarından birini sildim artık kusura bakmasın tercih yapmalıydım, zaten onun için pekde faydalı bi takipçi değildim. Bu arada diğer blogunada baktım güzel şeyler yapmışsın. Ben bi blogdan daha vazgeçip onuda takibe alayım bari.. ee artık ben çaışayım bugünkü hasılatı bari kurtarayım.. Hayırlı günler dilerim.. Tekrar görüşmek dileğiyle.. :)

    YanıtlaSil
  3. ne diyeceğimi bilemiyorum çok duygulandım yanağımdan bir damla yaş süzüldü şu an...bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :).. İadeyi ziyaretin için bende teşekkürlerimi bir borç bilirim vede öderim :) Borcuna sadık biriyimdir.. Teşekkür ederim.. :)) neydi o; Horeeyyy!.. :)

      Sil
  4. ben de borç bilirim ama ödemem...:=) borç denen şeyi bilmem denebilir, kredi kartım yok kimseye borcum yok bankaların nefret ettiği bir insanım. çok ısrar ettiler dayattılar hatta almadım kredi kartı. uçak bileti de teklif ettiler, bir bit yeniği var bunda dedim gene almadım.

    YanıtlaSil
  5. Hayırdır pek sessiz kalmış burası malum bloglardan haber çıkmıyor herhalde:))

    YanıtlaSil
  6. yok anam bacım, bende iş yok bu aralar. evde değildim, bi de hayatım olmuş işler güçler...:=)
    işler güçler dediysem çanta torba işi değil ha tezgahı cifle tuvalti vimle çocuğu yemle çayı demle yani...

    YanıtlaSil
  7. havalar düzeldi de geri bozuluyor bile huhuuuuuu

    YanıtlaSil